Engrosist - Arad - Textile

Engrosist - Arad - Textile reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Arad - Textile. Engrosist - Arad - Textile Arad, Chisineu-Cris, Curtici, Ineu, Lipova, Nadlac, Pancota, Pecica, Santana, Sebis, judet Arad .


 Profesionalismul si seriozitatea vorbesc despre firma noastra. Misiunea noastra este reprezentata de satisfacerea pretentiilor partenerilor nostri.

 Producator exclusiv de lavete de bumbac 100%. Firma noastra produce şi comercializează la preţuri de producător lavete din bumbac pentru uz  industrial, recomandate în industria poligrafică(tipografii), mecanică fină, industria prelucratoare de maşini, service auto, industria aeronautică, hoteluri,birouri, etc. Producem şi comercializăm lavete din bumbac cu următoarele propietăţii:bumbac 100%(tricot) Compoziţie fibroasă dintr-o singură bucată, material nou; hidrofila(capacitate mare de absorţie a uleiurilor şi grasimilor) Greutate 110 -135gr/cm, nu lasa scame. La cerere putem executa şi alte dimensiuni şi gramaje în funcţie de dorinta beneficiarului.

 Spre deosebire de prosoapele din hârtie sau bureți, lavetele din bumbac curata, sterg si usuca absolut orice suprafata pe care sunt aplicate. Lavetele din bbc se pot spala la temperaturi de 55 grade, ulterior refolosindu-se.

  Durabile si reutilizabile, lavetele din bumbac va ajuta sa economisiti timp si bani. Acestea pot sa inlocuiasca cu success prosoapele din hartie, buretii, sau alte material textile.


 Lavetele din bumbac sunt ideale pentru curatarea oricarei suprafete. Pot fi folosite pentru uz industrial pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, cernelurilor de orice tip. Sunt rezistente in timp si la nevoie pot fi spalate si refolosite.  Lavetele pe care vi le punem la dispozitie sunt de diferite culori, grosimi si dimensiuni.
 Suntem deschisi la contacte noi asa ca va asteptam sa va inscrieti in randul clientilor nostri fideli.

Servicii

 Producem si distribuim urmatoarele tipuri de lavete:

  • Lavete BBC cusute-tivite diferite dimensiuni
  • Lavete BBC ţesute la dimensiunea 20/50 sau 20/45
  • Lavete BBC uz industrial 30/40, 35/45, 40/7
  • Lavete BBC necusute la kg
  • Deşeu BBC pentru ţesut sau tocat, la kg.