Engrosist independent din UK a cumpărat Eden Farm

EdenFarm    Kitwave Wholesale Group , un engrosist independent de produse FMCG din Marea Britanie a achizitionat firma Eden Farm care organizeaza comercializarea și distribuția produselor congelate și înghețată, informează Dairy Industries.

    Oferta de produse Eden va extinde considerabil gama Kitwave și va crește baza de clienți la peste 22.000 , spune compania . Achizitia va crește , de asemenea, personalul grupului Kitwave la peste 450 .
    Kitwave a fost înființată în 1987 ca un vehicul de achiziție creat pentru a cumpăra mici afaceri en-gros cu produse de patiserie , M & M Value. Paul Young (director general al grupului Kitwave ) și echipa sa au cumpărat Anderson Wholesale , Automatic Retailing, Teatime Tasties și acum Eden .

    Eden Farm , cu sediul în Peterlee , este o afacere de 50 de ani, administrat de o familie funcționând inițial prin furnizarea de produse din fermă direct la clienți cu ajutorul unui minivan. Ulterior a crescut, dezvoltându-se într- o operațiune cu cinci depozit cu o rețea nationala de distribuție pentru branduri de top (alimente congelate și înghețată) din Peterlee , Cambridge , Bradford , Cardiff și Glasgow.