Engrosist - Bacau - Arta - Bijuterii - Cadouri

Engrosist - Bacau - Arta - Bijuterii - Cadouri reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Bacau - Arta - Bijuterii - Cadouri. Engrosist - Bacau - Arta - Bijuterii - Cadouri Bacau, Buhusi, Comanesti, Darmanesti, Moinesti, Onesti, Slanic Moldova, Targu Ocna, judet Bacau .


   Avem ca obiect de activitate importul si distributia de materiale pentru Vitralii si Mozaic precum si alte materiale, scule si accesorii necesare profesionistilor dar si amatorilor din domeniul artei.


   Daca doriti sa decorati singur, gasiti in paginile acestui site toate informatii si detaliile necesare pentru a va transforma un geam obisnuit nu doar intr-o piesa eleganta ci si intr-o afacere prospera. Exista persoane care fac din decorarea sticlei sau din imbinarea pieselor de mozaic o afacere asa cum exista si persoane pasionate de frumos care isi impodobesc singuri casa. In depozitul nostru gasiti materiale pentru vitralii (tehnica moderna Overlay) dar si mozaic pentru lucrari de arta. Avem materialele necesare decorarii sticlei dar si mozaic.