Engrosist - Bihor - Produse Sanatate / Cosmetice

Engrosist - Bihor - Produse Sanatate / Cosmetice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Bihor - Produse Sanatate / Cosmetice. Engrosist - Bihor - Produse Sanatate / Cosmetice Alesd, Beius, Marghita, Nucet, Oradea, Sacueni, Salonta, Stei, Valea lui Mihai, Vascau, judet Bihor .


     S.C. COSVEL S.R.L. a fost infintata in anul 2009 si este o societate cu capital integral privat. Domeniul principal de activitate al firmei este comercializarea produselor cosmetice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri.

    Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, estecele mai bune de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

    Experienta firmei COSVEL SRL, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru a deveni distribuitorul nostru va rugam sa ne contactati.

 

Servicii

     Daca sunteti firma de distributie si va intereseaza oportunitatea de a colabora cu noi in comercializarea produselor "wellatton, kallos, gillette, taft", va rugam sa ne contactati. SC Cosvel SRL comercializeaza produse cosmetice en gros cu plata pe loc cu livrare in functie de cantitatea comenzii.