Engrosist - Bucuresti - Incaltaminte

Engrosist - Bucuresti - Incaltaminte reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Bucuresti - Incaltaminte. Engrosist - Bucuresti - Incaltaminte Bucuresti-Sector 1, Bucuresti-Sector 2, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti-Sector 5, Bucuresti-Sector 6, judet Bucuresti .


 
 2012autbig1_400Povestea nostră a început în anul 1949, când micile ateliere de încalțăminte din București au început să lucreze sub un singur nume, al "cizmarilor progresiști". Mesteșugarii își propuneau ca împreuna să producă - dar și să repare, încălțăminte pentru toată capitala, din Vacărești la Romană și de pe Moșilor pe Calea Victoriei. Pentru domnișoare vesele, dar și domnișoare cu ifose, pentru cucoane cochete, tineri cu idealuri, pentru domni ursuzi sau burlaci joviali. Ce mai, pentru toată capitala!

 În 1962, numele nostru devine "Arta încălțămintei", dar perioada romantică se apropia de sfârșit. Istoria aparținea acum întreprinderilor de stat. Am reușit, totuși, să ne menținem, cu unele restricții, și chiar să devenim cel mai bun producator de pantofi de lux, executați la comandă - încălțămintea de serie mică.

 După 1989, "Arta încălțămintei" a devenit Comart, iar motto-ul dupa care lucrăm și astăzi este "Eleganța, pas cu pas".

 Fiecare colecție pe care o creăm este o poveste despre eleganță, despre mesteșug și despre calitatea oricărui detaliu. Pentru ca pantofii noștri să le fie o bucurie celor care-i poartă: să le exprime stilul, frumusețea, starea. Pas cu pas.
 Astfel, ducem mai departe tradiția micilor ateliere de la mijlocul secolului trecut…

 Calitatea produselor si serviciilor noastre este exprimata cel mai bine prin aprecierile continue ale clientilor nostri. 

 Traditia, calitatea si inovatia sunt trasaturile noastre de baza. Compania noastra tinteste sa realizeze pantofi de calitate pentru un public matur, avand gusturile si preferintele bine cristalizate. Astfel, Comart ofera incaltaminte de calitate, din materiale de cea mai buna calitate care sa satisfaca atat clientul care prefera produse clasice si elegante, cat si clientul care isi doreste produse indraznete, cu un design modern.

 

Servicii

 2012autbig3_400

PRODUCATOR INCALTAMINTE OFERA CAPACITATE PENTRU CONFECTIONAT FETE INCALTAMINTE CROIT-PREGATIT-CUSUT

Firma noastra a dezvoltat urmatoarele colecti

TOAMNĂ IARNĂ 2015 

  • PANTOFI
  • CIZME
  • BOTINE
  • BĂRBAŢI
  • EVENIMENTE

oferte speciale

Galerie foto