Engrosist - Constanta - Bauturi

Engrosist - Constanta - Bauturi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Constanta - Bauturi. Engrosist - Constanta - Bauturi Baneasa, Cernavoda, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Harsova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Navodari, Negru Voda, Ovidiu, Techirghiol, judet Constanta .


  Suntem o firma din domeniul serviciilor de distributie si depunem continuu eforturi pentru a creste profitabilitatea clientilor nostri cu produsele potrivite si livrari la timp.
Ne straduim sa oferim angajatilor nostri mijloacele, capacitatea si flexibilitatea de a ajuta partenerii nostri, vanzatori cu amanuntul, in efortul de a maximiza vanzarile produselor noastre. Ne straduim sa oferim clientului nostru comun, consumatorul, cele mai bune servicii la cea mai buna valoare.
  Ne mandrim cu serviciul nostru de relatii cu clientii, transparenta informatiilor, valoarea serviciilor si succesul comun atat cu partenerii cat si cu clientii nostri. stim ca singura cale pentru ca noi sa ne indeplinim obiectivele este ca furnizorii nostri sa isi atinga obiectivele lor.
  Consumatorii cumpara de produsele pe care noi le distrbuim in fiecare zi catre supermarket-uri, magazine, magazine de specialitate, restaurante si hoteluri. Avem placerea de a distribui pentru furnizorii nostri unele dintre cele mai populare branduri de bauturi din lume.

Servicii

  • Bere
  • Sucuri
  • Bauturi Energizante
  • Ape Minerale