Engrosist - Iasi - Curatenie/Menaj

Engrosist - Iasi - Curatenie/Menaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Iasi - Curatenie/Menaj. Engrosist - Iasi - Curatenie/Menaj Harlau, Iasi, Pascani, Podu Iloaiei, Targu Frumos, judet Iasi .


  Cateodata cele mai simple lucruri pe care le intalnesti in viata iti aduc cel mai mare confort. Oriunde te-ai afla, produsele Misavan iti pot oferi acest confort.
  Misavan isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si distributiei de produse de menaj, la nivelul Romaniei. Produsele comercializate de companie ofera partenerilor nostri solutii unice si calitative.
  Compania Misavan ofera solutii complete pentru igiena si curatenia spatiilor, cat si produse si servicii conexe cu diverse functii si utilitati. Cele 9 game de produse din portofoliul companiei pot fi folosite atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional.
  Misavan isi doreste sa stabileasca colaborari pe termen lung, cu beneficii pentru ambii parteneri. Respectul, increderea si comunicarea sunt cei trei piloni prin care Misavan se ghideaza in stabilirea si consolidarea oricarei colaborari.
  Depozitele regionale Misavan se regasesc in orasele Suceava, Vaslui, Braila, Bucuresti si Cluj. Acestea sunt coordonate de catre depozitul central de la Miroslava, Iasi, unde se desfasoara activitatea cross-docking si de productie.

Servicii

Produse

produse_menaj

Produse menaj

Misavan ofera clientilor sai o gama vasta de produse destinate uzului de tip menaj. Acestea includ produse de tipul: saci menaj, folii de aluminiu, folii de copt, bureti, lavete, manusi, accesorii pentru bucatarie si baie etc. Indispensabile in orice incinta sau loc de lucru produsele aduc un plus de confort si siguranta pentru dumneavoastra. Calitatea si varietatea la costuri accesibile sunt caracteristicile acestei game de produse.

 
produse_chimice_profesionale_de_curatenie

Produse chimice profesionale de curatenie

Curatenia spatiilor este un factor primar in desfasurarea normala a activitatilor zilnice. In acest sens Misavan ofera clientilor sai posibilitatea accesarii unor solutii de curatenie specializate pe anumite probleme sau spatii habitate. Produsele sunt superioare din punct de vedere calitativ fapt ce confera garantia sigurantei consumatorilor. Gama ofera un spectru larg de solutii de curatat pentru: bucatarie, baie, camera, covoare si tapiterii, tevi sau/si curatenie generala.

 
produse_din_hartie

Produse din hartie

Create special pentru uzul casnic sau profesional, produsele Misavan din hartie ofera un confort desavarsit cat si utilitate pentru consumatorii nostri. Gama include produse de tipul: hartie igienica, servetele, prosoape pliate, role de bucatarie sau monorole. Acestea sunt prezentate in diverse variante de dimensiuni, culori si straturi de celuloza pentru a acoperi o arie vasta de necesitati. Avand o calitate de exceptie produsele noastre va ofera confortul absolut la costuri accesibile.

 
articole_din_plastic

Articole din plastic

Utile in orice spatiu articolele de plastic sunt ideale pentru orice tip de necesitati si indeplinesc orice tip de exigente. Acestea includ: articole de depozitare, farfurii, boluri, castroane, lighene, cosuri de gunoi, cadite pentru copii cat si articole pentru bucatarie. Accesibilitatea gamei este data de varietatea ofertei cat si de costurile acesteia. Misavan va ofera produse calitative ce asigura rezistenta la un grad de uzura ridicat.

 
articole_unica_folosinta

Articole de unica folosinta

Produsele sunt ideale pentru orice petrecere, picnic in aer liber sau alte activitati de acest gen. Prin calitatea si varietatea lor acestea asigura un plus de culoare si utilitate in activitatile dumneavoastra. De asemenea produsele pot fi folosite in servirea produselor de tip fast-food sau a celor de patiserie fiind rezistente si in acelasi timp practice. Gama include produse de tipul: farfurii, pahare, linguri, lingurite, furculite, cutite, caserole, cutii, pahare ciorba,  paie flexibile etc.

 
produse_de_ambalare

Produse de ambalare

Utile atat pentru companii cat si pentru persoane, produsele sunt ideale pentru ambalarea si transportarea diferitelor produse de tip alimentar si non-alimentar. Gama variata pusa la dispozitie de catre Misavan, acopera necesitatile de utilizare atat prin dimensiunile produselor cat si prin calitatea acestora. Gama include o serie de produse precum: ambalaje, pungi personalizate, pungi pe rola, pungi pe pachet, pungi fermoar sau ambalaje de tip industrial.

 
ambalaje_din_hartie

Ambalaje din hartie

Produsele de ambalare din hartie sunt utilizate in depozitarea si transportarea produselor de tip patiserie, fast-food sau pizza. Acestea asigura conditiile optime pentru protejarea produselor fiind disponibile intr-o varietatea de forme si dimensiuni. Gama include produse de tipul: cutii tort, cutii pizza, dantele, tavite carton, pahare carton sau diverse. Misavan pune la dispozitii solutii complete si la indemana pentru dumneavoastra.

 
dispensere

Dispensere

Dispenserele Misavan se integreaza perfect in orice incapere datorita aspectului modern, fiind practice pentru utilizatori. Acestea sunt realizate din inox sau plastic abs, avand o gama variata de functionalitati: dozare de sapun lichid, hartie igienica, prosoape pliate sau role industriale, cat si dispenser aerosoli sau uscatoare de maini. Prin calitate la standarde europene dispenserele noastre vor da un aspect unic si elegant spatiilor dumneavoastra.

 
candele

Candele

Fie ca este vorba de elemente decorative,  lumanarele utilizate la petreceri sau alte utilizari, gama de produse candele Misavan ofera o arie vasta de intrebuintari in functie de necesitatile dumneavoastra. Aceasta include produse precum: lumanari, lumanari plastic sau lumanari sticla. Sunt disponibile in diverse forme, dimensiuni sau arome arome, ideale pentru orice moment.

Galerie foto