Engrosist - Iasi - Produse Chimice / Cauciuc

Engrosist - Iasi - Produse Chimice / Cauciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Iasi - Produse Chimice / Cauciuc. Engrosist - Iasi - Produse Chimice / Cauciuc Harlau, Iasi, Pascani, Podu Iloaiei, Targu Frumos, judet Iasi .


      O anvelopa conceputa pentru asfalt uscat difera major de una construita special pentru a rula pe asfalt umed sau acoperit de zapada, nu atat prin modul de constructie cat prin desenul de pe partea circulara a anvelopei (asa numitul profil); este de la sine inteles ca alegerea unei anvelope nepotrivite anotimpului afecteaza serios performantele autoturismului dumneavoastra cum ar fi viteza maxima de rulare, aderenta si stabilitate in curbe, distanta de franare sau timpul de uzura, cu implicatii directe asupra sigurantei la volan.

Servicii

     In alegerea unei anvelope este esential sa aveti o in minte o imagine cat mai clara a modului in care le veti folosi. Cele mai importante criterii sunt tipul de drum pe care acestea vor fi folosite in mod preponderent si tipul masinii pe care vor fi folosite.