Engrosist - Iasi - Produse Sanatate / Cosmetice

Engrosist - Iasi - Produse Sanatate / Cosmetice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Iasi - Produse Sanatate / Cosmetice. Engrosist - Iasi - Produse Sanatate / Cosmetice Harlau, Iasi, Pascani, Podu Iloaiei, Targu Frumos, judet Iasi .


Importatori si distribuitori de produse cosmetice din Romania, activand pe piata produselor profesionale pentru par si beauty destinate saloanelor de frumusete.
Importam si distribuim inclusiv branduri importante in domeniul accesoriilor si mobilierului profesional, astfel incat poate oferi solutii integrate de business atat pentru activitatea curenta, cat si pentru start-up-uri sau pentru strategii de relansare ale saloanelor cu traditie.
  Peste 1.200 de saloane de coafura si beauty din toate judetele tarii lucreaza in prezent cu Cosmopolitan Trading, utilizand produsele profesionale de par sau pentru cosmetica pe care firma le distribuie in Romania, sau aprovizionandu-se cu echipamente, accesorii si mobilier din gamele pe care compania le aduce pe piata nationala.
  Activitatea de reprezentare si distributie se realizeaza la nivelul intregii tari, teritoriul fiind impartit in 13 zone de actiune a fortei de vanzari, fiecare corespunzatoare unui   Account Manager. Alaturi de un Sales Manager cu vasta experienta pe piata cosmeticelor profesionale, echipa de vanzari Cosmopolitan Trading este una dintre cele mai performante si active in industria saloanelor din Romania, beneficiind periodic de numeroase traininguri si cursuri generale sau specifice.
  Prin diversitatea produselor furnizate, prin consistenta sa activitate educationala de produs sau de ordin tehnic, prin politica sa comerciala extrem de flexibila, dinamica si novatoare, Cosmopolitan Trading se detaseaza net in sfera furnizorilor de solutii profesionale pentru saloanele de frumusete din Romania si activeaza continuu in spiritul structurarii, perfectionarii si dezvoltarii acestei industrii.
  Pe scurt, din portofoliul comercial al Cosmopolitan Trading fac parte astazi companii si branduri precum:

  •  Rusk (Conair, SUA)
  •  Subrina Professional (Ilirija, Slovenia)
  •  Bioline-Jato (Bioline, Italia)
  •  RefectoCil (GW Cosmetics, Austria)
  •  Bratt Trading, Suedia
  •  Tondeo, Germania
  •  AGV Group Industries, Italia