Engrosist - Ilfov - Textile

Engrosist - Ilfov - Textile reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Ilfov - Textile. Engrosist - Ilfov - Textile Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari, judet Ilfov .


  Milano Collection este unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de ţesaturi şi materiale textile din Romania. Majoritatea designerilor de renume cât şi majoritatea caselor de modă colaborează deja cu noi. Beneficiind de materialele dorite in timp util pentru noile sezoane 2014.
  Numarul 1 pe piata Romaneasca pentru livrarea de materiale textile si tesaturi textile, perdele, covoare şi lenjerii de pat.
  Va oferim din stoc sau la comanda toate tipurile de tesaturi textile uni sau imprimate, importate de la cei mai mari producatori din lume, intr-o diversa gama de culori sau imprimeuri, tesaturi din bumbac sau tip bumbac, voaluri, satenuri, tercoturi, tricoturi, tesaturi din vascoza, lana, poliester, matase, in etc;
  Gama de tesaturi ce acopera cele mai exigente cereri ale producatorilor de confectii si designeri din Romania majoritatea acestora aflandu-se in portofoliul nostru de clienti.

Servicii

  • Tesaturi matlasate: captuseala, tercot, fas, peliculizate, brodate;
  • Tesaturi sport: denim, tercot, doc,peliculizate, fas, poplin, in, raiat, polar;
  • Tesaturi barbati: poly vascoza, poly wool, wool, poliester, bumbac, in;
  • Tesaturi dama: voaluri, matasuri, in, acrilice, tesaturi din lana, tesaturi strech, stofe diverse, tesaturi bumbac, satenuri, blanuri sintetice;