Engrosist - Maramures - Materiale de Constructii

Engrosist - Maramures - Materiale de Constructii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Maramures - Materiale de Constructii. Engrosist - Maramures - Materiale de Constructii Baia Mare, Baia Sprie, Borsa, Cavnic, Dragomiresti, Salistea de Sus, Seini, Sighetu Marmatiei, Somcuta Mare, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Ulmeni, Viseu de sus, judet Maramures .


Firma comercializeaza, in regim en-gros, materiale de constructii si efectueaza trasportul acestora la destinatia aleasa de client, se asigura transport gratuit pe raza orasului. Din gama de materiale de constructii oferite enumeram: caramida, BCA, ondulin, polistiren, plasa din fibra de sticla, placi gips-carton, ciment, gleturi, adezivi, vopsele alchidice si lavabile, scule si unelte, blocuri ceramice, hidroizolatii, termoizolatii.
   

    Dupa anii '90 judetul Maramures a inceput sa renasca, reconstructia, reamenajarea si schimbarea generala arhitecturala a zonei a creat o nevoie imediata de materiale de constructii.
Calitatea indoielnica a materialelor de constructie existente pe piata, pretul foarte ridicat si nu in ultimul rand lipsa acestora a facut sa se nasca firma Topaz SRL in anul 1992 in Baia Mare cu obiectivul principal de a aduce materiale de constructii de calitate in judetul Maramures la preturi rezonabile in functie de cerintele clientilor.

Servicii

Folii termoizolanteInca inainte de a incepe activitatea am stabilit lista meterialelor de constructii care satisfac nevoile si cerintele de calitate ale clientilor, apoi am stabilit lista furnizorilor care au gama de produse la care raportul calitate-pret este optim. 

In scurt timp rezultatele analizei noastre au dat roade si afacerea a demarat reusind sa aducem pe piata maramuresana unele dintre cele mai bune produse cu preturi fara concurenta, reusind astfel sa castigam increderea unei clientele foarte variate.