Engrosist - Mures - Electrice - Electronice

Engrosist - Mures - Electrice - Electronice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Mures - Electrice - Electronice. Engrosist - Mures - Electrice - Electronice Iernut, Ludus, Miercurea Nirajului, Reghin, Sangeorgiu de padure, Sarmasu, Sighisoara, Sovata, Targu Mures, Tarnaveni, Ungheni, judet Mures .


   Compania ADIMAG a fost infiintata in anul 1993 avand ca si obiect principal de activitate comertul cu amanuntul pana in 1997, an in care s-a demarat activitatea de comert en-gros cu mase plastice. Treptat ponderea activitatii en-gros a crescut, s-a diversificat si s-a dezvoltat prin largirea gamei de produse oferite precum si prin implementarea activitatii de distributie si comenzi directe la punctele de lucru ale beneficiarilor. Pentru toti clientii nostri, la cerere, asiguram transportul produselor si al materialelor achizitionate de la noi. Societatea are in dotare un numar de 35 autoutilitare si autoturisme.

 
   In momentul de fata societatea aprovizioneaza majoritatea magazinelor de profil ale judetelor Mures, Sibiu si Harghita. De asemenea deservim antreprenorii si/sau proprietarii obiectivelor in constructie. Obiectivele de viitor sunt mentinerea portofoliului de clienti de retail din judetul Mures, acoperirea in intregime a judetului Harghita precum si dezvoltarea departamentului Business2Business pe sectorul de constructii, in special din judetul Mures. Pentru ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti de modul si conditiile de achizitie a produselor noastre, intreaga activitate ADIMAG este impartita pe divizii. Societatea are in dotare un numar de 33 autoutilitare si autoturisme, cu ajutorul carora se realizeaza preluarea comenzilor, distributia marfurilor si o parte a achizitiilor.