Engrosist - Neamt - Curatenie/Menaj

Engrosist - Neamt - Curatenie/Menaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Neamt - Curatenie/Menaj. Engrosist - Neamt - Curatenie/Menaj Bicaz, Piatra Neamt, Roman, Roznov, Targu Neamt, judet Neamt .


  Cu o experienta de piata din 2006, ACORD TRADING este o companie romaneasca infiintata cu scopul de a oferi romanilor produse pentru curatenie, igiena si menaj, de cea mai buna calitate, la preturi corecte. Activitatea companiei se desfasoara pe 3 planuri.
1. Importator
  Fiind ferm convinsi ca detaliile fac diferenta, cautam in permanenta, atat in Romania, cat si la nivel mondial, cei mai performanti producatori, pentru a va putea oferi o gama tot mai diversificata de produse de buna calitate, la un pret cat mai convenabil.
  De asemenea, mizam pe un sistem dinamic si eficient, rapid si avantajos de achizitie si livrare a produselor noastre.
2. Distribuitor
  Oferta noastra se adreseaza in primul rand societatilor care cumpara si revand aceste produse (hypermarket-uri, cash&carry, magazine de discount, magazine generale, supermarket-uri, market-uri, magazine specializate sau distribuitorilor locali), dar si firmelor care folosesc intensiv produsele noastre.
  In judetul Neamt, transportul este gratuit.
  Pentru restul tarii, costul transportului se calculeaza in functie de distanta, cantitatea si valoarea comenzii.
  Preturile practicate de noi sunt negociabile!
3. Reteaua de magazine ACO Market
  In prezent, ajunsa la un numar de 10 magazine in 4 orase, reteaua ACO Market este foarte populara in randul consumatorilor adepti ai preturilor mici, aceasta fiind si politica noastra in ceea ce priveste magazinele ACO.

Galerie foto