Engrosist - Neamt - Materiale de Constructii

Engrosist - Neamt - Materiale de Constructii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Neamt - Materiale de Constructii. Engrosist - Neamt - Materiale de Constructii Bicaz, Piatra Neamt, Roman, Roznov, Targu Neamt, judet Neamt .


     SC ISG GRUP SRL, firma cu capital integral romanesc, a fost infiintata in anul 2003 si are obiect principal de activitate importul si distributia de materiale pentru constructii. Echipa ISG GRUP a dezvoltat si perfectionat sortimentul de produse in ultimii 10 ani, comercializand in prezent o gama de peste 2 000 de produse. Constienti de faptul ca in zilele noastre nivelul calitatii si seriozitatea construiesc renumele, ISG GRUP ofera diverse facilitati celor peste 2 500 de clienti, iar numarul lor este in continua crestere.
Nu va convine un pret ? Se poate negocia ! Suntem flexibili si deschisi la propunerile clientilor. Discounturi negociabile, in functie de valoarea facturii si de modalitatea de plata.
Comenzile dumneavoastra sunt preluate in cel mai scurt timp de echipa noastra de vanzari, astfel produsele dorite vor ajunge la dumneavostra in cel mai scurt timp. Daca va doriti un anumit produs si nu l-ati regasit in oferta noastra, nu trebuie decat sa ne trimiteti cererea Dvs.

     ISG GRUP - comercializeaza adezivi si etansanti profesionali, obiecte de iluminat, vopsele, grunduri, lacuri.