Engrosist - Olt - Materiale de Constructii

Engrosist - Olt - Materiale de Constructii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Olt - Materiale de Constructii. Engrosist - Olt - Materiale de Constructii Bals, Caracal, Corabia, Draganesti, Piatra Olt, Potcoava, Scornicesti, Slatina, judet Olt .


    Infiintata in 1995 sub denumirea Simion Select Rex S.R.L cu sediul social in Topoloveni, judetul Arges, schimband denumirea si sediul social in 1998 sub actuala denumire METALTRANS S.R.L cu noul sediu in localitatea Slatina, judetul Olt Firma are principal obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii, avand o retea de distributie bine organizata pe toata zona Olteniei, asiguram transportul intern si international de marfuri. Va oferim o gama variata de servicii, de la punerea in opera a produselor comercializate, avand in acest scop echipele proprii de angajati instruiti, consultanta profesionala pe probleme de amenajari, decoratiuni si constructii. Transporturi pe rute interne si internationale de marfuri la cele mai bune preturi de pe piata. Oferim maxima securitate si promptitudine tinand intotdeauna cont de natura bunurilor transportate, acoperind intregul teritoriu al tarii si a principalelor rute externe.

      SC METALTRANS SRL are principal obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii, avand o retea de distributie bine organizata pe toata zona Olteniei, asiguram transportul intern si international.