Engrosist - Prahova - Alimente

Engrosist - Prahova - Alimente reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Prahova - Alimente. Engrosist - Prahova - Alimente Azuga, Baicoi, Boldesti-Scaieni, Breaza, Busteni, Campina, Comarnic, Filipestii de Padure, Mizil, Ploiesti, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valenii de Munte, judet Prahova .


     S.C. COSAL S.R.L. este o societate romana cu capital integral privat, infiintata in 1992. Incepand cu anul 1996 activitatea societatii s-a structurat pe distributia de materii prime pentru laboratoarele de cofetarii si patiserii, reteaua de vanzari acoperind acum toate regiunile tarii.

   Din 1998 in firma functioneaza departamentul de importuri care, contractand marfuri din India, Italia, Sri Lanka, Malaezia sau China, are ca scop completarea gamei de produse si reducerea costurilor. Anul 2004 a marcat inceputul productiei proprii de cuvertura pentru glazura si ganaj si de fondant. Materiile prime sunt livrate saptamanal, cu mijloacele de transport proprii.

   Compartimentul de logistica gestioneaza si activitatea casei de expeditii care ofera servicii de grupaj si transport marfuri pe teritoriul Romaniei. Obiectivul imediat al societatii este implementarea sistemului de management al calitatii, conform cu standardul ISO 9001/2000, integrat cu HACCP.

   SC COSAL SRL importator, producator, distribuitor de materii prime pentru cofetarii si patiserii in toate regiunile Romaniei