Engrosist - Salaj - Materiale de Constructii

Engrosist - Salaj - Materiale de Constructii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Salaj - Materiale de Constructii. Engrosist - Salaj - Materiale de Constructii Cehu Silvaniei, Jibou, Simleul Silvaniei, Zalau, judet Salaj .


   Compania are un obiect de activitate extrem de variat:

  • comertul cu produse metalurgice si materiale de constructii: ciment, caramida, tabla de diferite tipuri, teava de diferite diametre si destinate unor diferite aplicatii, profile metalice, uleiuri, vopsele, grunduri, electrozi, si multe, multe altele.
  • constructii civile, constructii de drumuri, instalatii termice si sanitare, reparari si modernizari, amenajari interioare si exterioare.

   Fabricarea de betoane este una dintre structurile de baza a societatii noastre, structura care a beneficiat de investitii considerabile in ultimii ani. In municipiul Zalau functioneaza doua statii de betoane ultra moderne, complet automatizate, autorizate normelor in vigoare, cu care putem produce la standarde europene toata gama de betoane utilizate in constructii. In cadrul statiilor de betoane functioneaza un laborator de gradul III pentru prelevare/pastrare probe si incercari pe betonul proaspat. Pentru restul incercarilor cerute de standardele si normativele in vigoare, avem incheiate contracte cu laboratoare de gradul II acreditate.