Engrosist - Satu Mare - Textile

Engrosist - Satu Mare - Textile reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Satu Mare - Textile. Engrosist - Satu Mare - Textile Ardud, Carei, Livada, Negresti Oas, Satu Mare, Tasnad, judet Satu Mare .


  In Romania societatea comerciala Ototex a fost infiintata in anul 2004 in forma de sucursala a firmei mama din Nyíregyháza. In aceasta forma a functionat pana in anul 2006, dupa care s-a transformat in SRL sub numele Ototex Romania.
  Obiectul activitatii noastre este vanzarea cu ridicata a materialelor textile pentru haine de lucru. Reprezentam si distribuim produsele a acelor fabrici care produc textile speciale pentru imbracaminte de lucru de calitate superioara, pentru diverse domenii de lucru.
  Corespunzator cerintelor pietei interne va oferim textile pentru imbracaminte de lucru si de protectie, respectiv pentru uz medical. Comercializam textile speciale, antistatice cu fire de carbon, rezistente la acizi, textile ignifugate, eco-textile si textile hidrofobizate, respectiv impermeabile. Produsele noastre sunt insotite de buletine de analiza eliberate de laboratoare specializate acreditate, rezultatele analizelor fiind mult peste pragul prevederilor legale.
  Depozitele si birourile moderne, respectiv parcul nostru de masini asigura primirea si deservirea de calitate a partenerilor nostri. Personalul societatii se compune din persoane cu mare experienta in domeniul comercializarii textilelor. Luand in considerare rezultatele obtinute in ultimii ani, putem spune ca la nivel national gama noastra de materiale pentru imbracaminte de lucru este cea mai larga, textilele fiind imediat livrabile din stoc.
  Asiguram livrarea prompta la domciliu cu masini proprii a produselor comandate cu conditia unei comenzi de minimum 1000 m, sau comenzile livrabile pe o anumita ruta sa fie de o masina la capacitate optima. Termenul de livrare este de maxim 7 zile dupa primirea comenzii si confirmarea acesteia. In cazul unor comenzi de cantitati mari avem posibilitatea de a acorda discounturi.

Servicii

Materiale 100% bumbac
  Si pana in prezent cele mai solicitate materiale pentru imbracaminte de lucru si de protectie sunt cele din 100 % BBC. Se pot folosi in aproape toate domeniile de lucru, pentru haine de lucru obisnuite, pentru uz medical, pentru sudori, pentru haine care trebuie sa fie foarte rezistente la uzura.

Materiale cu caracteristici speciale
  Textile de calitate, pentru domenii speciale de lucru. In institutii sanitare sau in domeniul telecomunicatiei si in alte ateliere de asamblare, trebuie evitata transferarea tensiunilor superficiale pe aparatura folosita sau pe lucratori. Pentru aceste domenii se pot folosi numai textile antistatice. Materialele noastre antistatice belgiene, datorita tehnologiei speciale de fabricare corespund perfect cerintelor acestor domenii.
  Eco-textilele hidrofobizate belgiene apartin de o alta grupa, dar si ele sunt fabricate cu tehnologie speciala de tesere in doua straturi. Eco-textilele nu contin nici un fel de component care ar fi daunator sanatatii, si nici in timpul fabricarii lor nu se folosesc substante sau materiale daunatoare sanatatii.
  Aceste materiale in afara de insusirile lor speciale, sunt exceptionale si din punct de vedere calitativ.

Materiale textile in amestec
  Tesaturile in amestec, prin compozitia lor, ofera deodata comoditatea bumbacului si avantajele materialelor cu continut de poliester. Datorita continutului de poliester, nu numai rezistenta materialului se mareste, ci aceasta compozitie mai asigura si un aspect elegant al textilelor.
  Decizia este a dumneavoastra: -materialul sa fie mai bogat in bumbac, sau in poliester?

Accesorii