Engrosist - Timis - Electrice - Electronice

Engrosist - Timis - Electrice - Electronice reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Timis - Electrice - Electronice. Engrosist - Timis - Electrice - Electronice Buzias, Ciacova, Deta, Gataia, Jimbolia, Lugoj, Recas, Sannicolau Mare, Timisoara, judet Timis .


    Dupa privatizarea societatii in anul 1997, in patrimoniul careia se afla centrul comercial Bega a cunoscut o profunda transformare ,transformare care a propulsat centrul comercial Bega la un nivel occidental, nivelul occidental atins de Centrul Comercial Bega fiind confirmat si prin decernarea de catre BUSINESS INITIATIVE DIRECTION (BID) din Spania a ?Stelei de AUR Internationale? pentru calitate (International Gold Star For Quality) in anul 1999.
    Chiar daca a suferit în timp diverse transformari, cladirea are si acum principala functiune de centru comercial. 
    Constructia este independenta formata din mai multe corpuri de cladire: unul principal si doua aripi secundare corpul principal de cladrire fiind structurat pe subsol parter si patru etaje avînd o suprafata comerciala totala de 8600 mp, din care 7200 mp sala de vînzare.
    In anul 2005 s-a finalizat si dat in folosinta un nou corp de cladire al centrului comercial Bega avind o forma arhitectonica deosebita crescind suprafata comerciala la 12.000 metrii patrati.

     Timisoara are o conformatie radiala, cu un singur centru spre care converg toate arterele principale ale orasului, in acest spatiu se concentreaza activitati pentru administratie justitie, finante servicii, hoteluri si activitatea de comert care are ca referinta centrul comercial Bega 
     Centrul Comercial Bega, este singurul centru comercial din centrul orasului.
     Cladirea a fost construita ca magazin universal în 1973, proiectul fiind realizat de IPROTIM, avându-l ca sef de proiect pe arh. Vasile Oprisan. 
     Regimul de înaltime al cladirii fiind atunci de e P+4, înaltimea maxima fiind atinsa de casele de lifturi + 27, 25m.