Engrosist - Timis - Lemn - Mobilier

Engrosist - Timis - Lemn - Mobilier reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Timis - Lemn - Mobilier. Engrosist - Timis - Lemn - Mobilier Buzias, Ciacova, Deta, Gataia, Jimbolia, Lugoj, Recas, Sannicolau Mare, Timisoara, judet Timis .


  SC CONSULTING MBO SRL are ca obiect principal de activitate productia si comercializarea mobilierului metalic simplu, mobilier metalic combinat cu pal, o gama absolut completa de mobila din pal, canapele si fotolii.
  Realizam produse in cantitatile dorite, mergand pana la comenzile de serie mare, toate acestea datorandu-se utilarii si dotarilor de exceptie pe care le detinem, dar in egala masura si personalului calificat foarte competent.
  Toate aceste aspecte asigura seriozitatea noastra in relatiile cu partenerii, executia produselor noastre la o calitate corecta, promptitudine in livrarea acestora, dovada fiind portofoliul larg de clienti multumiti care ne- au recomandat in permanenta, de a lungul timpului.
  Destinatia mobilierului metalic este foarte vasta, printre clientii nostri numarandu-se diverse institutii ale statului, institutii de invatamant (gradinite, scoli, licee, facultati, laboratoare), camine studentesti, spitale, cabinete medicale de diverse tipuri, dar si societatile comerciale, magazinele si persoanele private.
  Produsele fabricate de societatea noastra sunt concepute, proiectate si produse in regim propriu, toate fazele de executie necesitand mult timp si cercetare amanuntita.
  Structura metalica din otel a produselor noastre este vopsita in camp electrostatic, cromata sau realizata din otel inox, tapiteria este realizata din materiale specifice fiecarui produs , blaturile din pal sunt finisate cu cant ABS , culorile sunt foarte variate, alese in functie de destinatia produsului, iar intreaga noastra gama de produse este omologata prin incercari mecanice la gradul V in sistem Renart.

Servicii

  • SCAUNE
  • SOMIERE
  • SOMIERE METALICE
  • CANAPELE SI FOTOLII
  • PATURI
  • MESE
  • Noptiere
  • Bucatarii

Galerie foto