Engrosist - Valcea - Lemn - Mobilier

Engrosist - Valcea - Lemn - Mobilier reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Engrosist - Valcea - Lemn - Mobilier. Engrosist - Valcea - Lemn - Mobilier Baile Govora, Baile olanesti, Balcesti, Berbesti, Brezoi, Calimanesti, Dragasani, Horezu, Ocnele mari, Ramnicu Valcea, judet Valcea .


LUCKY MAN SRL- producator si importator-exportator de mobila.

   PREZENTA PE PIATA MOBILEI IN ROMANIA INCA DIN ANUL 1995 FIRMA SC LUCKY MAN SRL SE CONCENTREAZA PE DEZVOLTAREA, PRODUCEREA SI DISTRIBUIREA MOBILIERULUI DE BUCATARIE SI CAMERE TINERET PRODUSE DIN MDF SI PAL MELAMINAT, IN SERIE SI LA COMANDA.

  FIRMA DISPUNE DE CAPACITATE PROPRIE DE PRODUCTIE, CU UTILAJE MODERNE DE ULTIMA GENERATIE, ACEST LUCRU PERMITAND REALIZAREA COMENZILOR INTR-UN TIMP FOARTE SCURT.

 

  VALORILE COMPANIEI:

  • PROFESIONALISMUL : TINDEM SPRE PERFORMANTA PRIN MUNCA IN ECHIPA SI INTEGRITATEA INDIVIDULUI. SUNTEM ATENTI LA FIECARE DETALIU IN REALIZAREA FIECAREI COMENZI.
  • CALITATEA: REPREZINTA VALOAREA DE BAZA A FIRMEI NOASTRE. ACEASTA NE MOTIVEAZA SA EXECUTAM MOBILA FOARTE RAPID SI EFICIENT PRIN MIJLOACELE TEHNOLOGICE MODERNE DE CARE DISPUNEM.
  • INITIATIVA : PENTRU NOI FIECARE CLIENT ESTE UNIC SI INCERCAM SA GASIM SOLUTIA CEA MAI BUNA PENTRU FIECARE COMANDA. STIMULAM INITIATIVA SI CAUTAREA ACELOR SOLUTII CARE SA FIE IN CONFORMITATE CU CERINTELOR CLIENTILOR NOSTRI.

 

Servicii

    INCA DE LA INFIINATRE OBIECTIVUL NOSTRU A FOST SI VA RAMANE ACELA DE A PRODUCE MOBILA DE INALTA CALITATE IN CONFORMITATE CU CERINTELE CLIENTILOR. SUNTEM CONVINSI CA PUTEM PROSPERA SI EVOLUA DOAR PRIN INDEPLINIREA DORINTELOR CLIENTILOR NOSTRI. TOCMAI DE ACEEA UTILIZAM TOATE RESURSELE DE CARE DISPUNEM PENTU CA LA FINAL, SA PREZENTAM UN PRODUS CE CEA MAI BUNA CALITATE